Afspraak maken

Bij Huisartsenpraktijk Panacea kunt u voor het maken van een afspraak telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.

  • Afspraak maken telefonisch
    Voor het telefonisch maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag bellen van 08.00 tot 17.00 uur via nummer: 035 621 6767 (optie 3)
    Het heeft echter onze voorkeur indien u 's ochtends belt aangezien dan onze eigen en u vertrouwde assistentie de telefoon beantwoordt. 's Middags wordt de telefoon per toerbeurt beantwoord door de assistentie van Huisartsenpraktijk Panacea, Huisartsenpraktijk Vita of Huisartsenpraktijk Boersma. Zo heeft de assistentie tijd voor andere werkzaamheden maar is de praktijk voor spoedgevallen wel bereikbaar.
     
  • Afspraak maken via webagenda
    Indien u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u gebruik maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina (momenteel is het niet mogelijk om online een afspraak te maken).

Indien u ingeschreven bent bij de praktijk en over een account beschikt kunt u gebruik maken van ons e-consult. U klikt hiervoor op het icoon E-consult op de homepagina. Een e-consult kunt u op ieder gewenst moment starten.

Voor de overige spreekuren en consulten dient u een afspraak te maken.

Meer tijd nodig?
Voor een huisartsconsult reserveren we 15 minuten en is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.